Houten eetbank

(6)

Over het algemeen staat er in de eetkamer een eettafel met al dan niet bijbehorende stoelen. In de woonbladen zie je steeds vaker de houten eetkamerbank in het interieur verschijnen. Een eetkamerbank geeft een speels effect en is ook nog eens praktisch wanneer ruimtegebrek in de eetkamer aan de orde is. Helemaal wanneer er opbergruimtes in de zitting van de bank verscholen zijn.

In plaats van stoelen kan je kiezen om een houten eetkamerbank aan een of beiden kanten van de tafel te zetten. Bij Maxmeubels.nl vindt u een groot aanbod van eetkamerbanken. We hebben sloophouten eetkamerbanken, steigerhouten eetkamerbanken en massief houten eetkamerbanken in allerlei soorten, maten en kleuren. 

 • Interlink SAS Eetkamerbank Celbridge

  Eetkamerbank Celbridge

    € 239,-
   
 • Interlink SAS Eetkamerbank Westerland

  Eetkamerbank Westerland

    € 359,-
   
 • Interlink SAS Eetkamerbank Westerland 32.2

  Eetkamerbank Westerland 32.2

    € 89,-
   
 • Interlink SAS Eethoek Donau

  Eethoek Donau

    € 619,-
   
 • Interlink SAS Eethoek Tirol

  Eethoek Tirol

    € 589,-
   
 • Woodman Eetkamerbank Stripe

  Eetkamerbank Stripe

    € 259,-
   
Bij Maxmeubels.nl vind je een groot aanbod aan sloophouten eetkamerbanken en steigerhouten eetkamerbanken in verschillende kleuren, afmetingen en materialen.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0