Terug naar overzicht

Hoe kies je nou jouw kast

Geplaatst op 16-03-2017
Hoe kies je nou jouw kast

Meubels zijn erg bepalend in je woonkamer of slaapkamer. Met name waar het gaat om de grote meubels als banken en kasten. Het gaat dan met name om de kleur, vorm, materiaal en afwerking.


Meubels zijn erg bepalend in je woonkamer of slaapkamer. Met name waar het gaat om de grote meubels als banken en kasten. Het gaat dan met name om de kleur, vorm, materiaal en afwerking. Verschillende stijlen kunnen op dat vlak heel goed met elkaar matchen. De combinatie van een landelijke driezitsbank met een retro wandkast of trendy fauteuil in combinatie met een klassieke salontafel behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Wandkasten van Tenzo en Woood

Eén van de meest bepalende meubelen in je interieur is de kast. Je hebt vele verschillende kasten. Bij Maxmeubels.nl zien we met name een trend in de wandkasten, en dan met name de open wandkast. We hebben vele mooie kasten van de merken Woood, Tenzo en Maxtrendy. Met name de open wandkasten van Tenzo spreken veel mensen aan. Ze zien er prachtig uit, vaak met een vleugje retro, en zijn qua materiaal en vorm absoluut uniek.

 

Keuze voor het kiezen van de juiste kast

Het kiezen van de juiste kast is voor een ieder verschillend. Wellicht ben jij iemand die de voorkeur geeft aan het design van de kast, terwijl je partner de nadruk legt op de functionaliteit. En dan heb je ook nog eens de plek in de kamer waar de kast moet komen te staan. En als je de juiste kast hebt gevonden, is die dan niet te hoog of te laag, moeten er deurtjes in of juist niet…….voldoende vragen die dan opeens opkomen.

 

Om die reden hebben we een eerste selectie gemaakt in het type kast welke jij voor ogen hebt. In ons assortiment kasten hebben we honderden buffetkasten, dressoirs, wandkasten, boekenkasten en vitrinekasten. Af en toe hebben we zelfs een brocante kast. En dan niet zo één die zo maar oud gemaakt is. Nee, een kast met historie zoals Claire’s Brocante zegt. We hebben in onze webwinkel een aparte categorie brocante meubelen aangemaakt.

 

Zet de kast 14 dagen op proef in je kamer

Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste kast moeilijk is. Om die reden geven wij jou de mogelijkheid om 14 dagen de kast in je woonkamer of slaapkamer te plaatsen. Dan kan je zien of jouw kast past bij je design en inrichting. Je kan een beetje schuiven en wennen aan je nieuwe meubelstuk. En als blijkt dat de kast toch niet past in je interieur, dan kan je ons contacten voor het ophalen van de kast. Net zo makkelijk. Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0