Blog Maxmeubels

Elke week schrijft Sanne een blog op de website van maxmeubels.nl. In deze blog laat zij een of meerdere producten naar voren komen om u op deze manier meer informatie te geven over de producten die maxmeubels.nl levert. 

Waar moet je op letten wanneer je een dressoir koopt

Waar moet je op letten wanneer je een dressoir koopt

Als je je woonkamer gaat inrichten of wellicht opnieuw gaat inrichten dan is het goed om een doel voor ogen te hebben. Helemaal wanneer je besluit om in je woonkamer een dressoir te plaatsen.

Geplaatst op 19-02-2018
Lekker relaxen in een relaxfauteuil

Lekker relaxen in een relaxfauteuil

Bij een relaxfauteuil zal menigeen denken aan een oubollige stoel die voornamelijk gekocht wordt om haar functionele eigenschappen. Zitcomfort boven design. Maar is dat tegenwoordig nog wel zo?

Geplaatst op 15-01-2018
De wandkast, de perfecte kast voor het opbergen van je spullen

De wandkast, de perfecte kast voor het opbergen van je spullen

Je herkent het ongetwijfeld. Ongemerkt verzamel je veel spullen en voordat je het weet zwerft het overal en nergens in je huis. Niets is fijner dan extra opbergruimte, zelfs op een plek waar je dat normaal gesproken niet zou doen. Hierbij kan een wandmeubel de perfecte oplossing zijn.

Geplaatst op 01-12-2017
Laat je inspireren door de jaren 70

Laat je inspireren door de jaren 70

De interieur stijl van de jaren 70 is weer helemaal hip. En dat zien wij terug in het design van onze collectie meubels. De meubelontwerpers hebben zich duidelijk laten inspireren door deze jaren.

Geplaatst op 01-11-2017
Woontrends in oktober

Woontrends in oktober

Oktober is de woonmaand van het jaar. Waarom? Dat is een hele goede vraag waar wij niet direct een antwoord op kunnen geven. Wat we wel weten is dat elke maand, nee elke dag, bij Maxmeubels in het teken staat van meubels en woonitems.

Geplaatst op 09-10-2017
Kies je ideale eetkamerstoel

Kies je ideale eetkamerstoel

Zoals je wellicht hebt gezien hebben we een ruime collectie stoelen in ons assortiment. Je kan op vele manieren in een stoel zitten. En om die reden zijn er dan ook vele verschillende stoelen. Van een trendy eetkamerstoel tot en met een klassieke fauteuils.

Geplaatst op 07-09-2017
Tover je woonkamer om met een vloerkleed

Tover je woonkamer om met een vloerkleed

Het is wellicht niet de beste tijd van het jaar om iets meer over vloerkleden in huis te vertellen. Want wie gaat er nu binnen zitten wanneer het buiten prachtig mooi weer is. En laten we wel zijn, een vloerkleed associeer al gauw met koudere temperaturen. En toch gaan we het er wel over hebben.

Geplaatst op 21-06-2017
Richt je huis in met Woodman meubels

Richt je huis in met Woodman meubels

Wanneer jij je huis (opnieuw) gaat inrichten, dan weet je dat daar over het algemeen veel kosten bij komen kijken. Vaak begint het met een nieuwe vloer en het opnieuw behangen of verven van de muren. En wanneer die basis klaar is, dan wordt er vormgegeven aan de inrichting.

Geplaatst op 08-05-2017
Steigerhouten meubels voor binnen

Steigerhouten meubels voor binnen

Steigerhouten meubels zie je tegenwoordig steeds vaker. Niet alleen mooie loungesets voor in de tuin, maar ook steeds vaker op terrassen bij trendy horeca gelegenheden. Steigerhouten meubels zijn lekker robuust en natuurlijk.

Geplaatst op 18-04-2017
Jouw ideale TV meubel

Jouw ideale TV meubel

Het komt je vast bekend voor. Je gaat je woonkamer opnieuw inrichten en de eerste plek waar je rekening mee houdt is waar de televisie moet komen te staan. Op zich is dat niet zo verwonderlijk.

Geplaatst op 06-04-2017
Hoe kies je nou jouw kast

Hoe kies je nou jouw kast

Meubels zijn erg bepalend in je woonkamer of slaapkamer. Met name waar het gaat om de grote meubels als banken en kasten. Het gaat dan met name om de kleur, vorm, materiaal en afwerking.

Geplaatst op 16-03-2017
Haal met de barkruk de gezelligheid in huis

Haal met de barkruk de gezelligheid in huis

Naar een cafe, restaurant, theater of sportvereniging gaan is voor menigeen een onderdeel van het sociaal contact. Op deze plaatsen ontmoet je mensen en geniet je van de gezelligheid. Iedereen herkent wel het gevoel van uitgaan wanneer je gaat zitten op de barkruk. De barkruk ademt gezelligheid uit.

Geplaatst op 17-02-2017
Woood collectie, een goed voornemen

Woood collectie, een goed voornemen

Goede voornemens, wie doet er niet aan? Eigenlijk heeft iedereen bij het opstaan wel een goed voornemen. De goede voornemens worden vaak nog eens verstrekt wanneer een nieuw jaar begint. Een schone lei, lege agenda en van vooraf aan weer beginnen.

Geplaatst op 11-01-2017
Is een relaxstoel oubollig

Is een relaxstoel oubollig

Is een relaxstoel oubollig? Deze vraag stelden wij ons zelf nadat een leverancier van ons aangaf dat hij het vreemd vond dat een trendy woonwinkel site relaxstoelen aanbiedt. Tsja, wat is de de definitie van oubollig?

Geplaatst op 16-11-2016
Lekker thuis werken

Lekker thuis werken

Niets heerlijker dan thuis lekker werken. Of je nou student, ZZP’er of thuiswerker bent, een eigen plek waar je op je gemak je eigen ding kan doen, vind iedereen meer dan plezierig.

Geplaatst op 12-10-2016
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0