Blog Maxmeubels

Elke week schrijft Sanne een blog op de website van maxmeubels.nl. In deze blog laat zij een of meerdere producten naar voren komen om u op deze manier meer informatie te geven over de producten die maxmeubels.nl levert. 

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand

Het wordt weer tijd voor gezelligheid, en dan bedoelen we niet gezelligheid in het algemeen, maar de gezelligheid en warmte in je eigen huis. De maand oktober staat ook wel bekend als de woonmaand, de maand waarin allerlei nieuwe interieur producten worden gepresenteerd.

Geplaatst op 28-09-2016
Schommelstoel en muziekstoel in 1

Schommelstoel en muziekstoel in 1

Dat de meubelindustrie mee gaat met haar tijd is algemeen bekend. Veel trends zijn afkomstig vanuit de meubelindustrie of heeft de meubelindustrie op ingehaakt.

Geplaatst op 12-08-2016
Eetkamerbanken - een trendy woonaccessoire

Eetkamerbanken - een trendy woonaccessoire

Heb je altijd al een eetkamertafel met eetkamerstoelen gehad, en ben je eigenlijk wel eens toe aan iets anders, iets helemaal nieuws? Iets wat in een muisklik een hele andere sfeer aan jouw eetkamer brengt? Denk er dan eens overna om alleen een nieuwe eetkamerbank aan te schaffen of misschien een he

Geplaatst op 14-07-2016
Nieuw in assortiment: opbergkasten!

Nieuw in assortiment: opbergkasten!

Zoals altijd zijn wij bij Maxmeubels.nl ons assortiment aan het uitbreiden. Wij streven er namelijk naar dat er genoeg keus is, zodat er voor iedereen een ruime keuze aan producten is. Vandaag ben ik dan ook bezig geweest met onze nieuwe collectie aan opbergkasten.

Geplaatst op 30-06-2016
Kies je perfecte eetkamerstoel

Kies je perfecte eetkamerstoel

In je huis heb je vele plekken waar je je lekker voelt. Voor veel mensen is de keuken of eetkamer de gezelligste ruimte.

Geplaatst op 10-06-2016
Tips voor de inrichting van je kleine studentenkamer

Tips voor de inrichting van je kleine studentenkamer

De afgelopen weken hebben circa 210.000 leerlingen van middelbare scholen examens gedaan. Zwoegen, veel leren en na het laatste examen enigszins in spanning afwachten of het eindresultaat positief of negatief is.

Geplaatst op 30-05-2016
Housify kiest de Malia boekenplank tot product van de maand
Nieuw assortiment: woonaccessoires

Nieuw assortiment: woonaccessoires

Een tijdje geleden hebben wij jullie door middel van een blog op de hoogte gebracht van onze nieuwe collectie. Nu ben ik de afgelopen tijd bezig geweest om een aantal van de producten van onze nieuwe collectie op en top te perfectioneren. Hierdoor ben ik al een heleboel hele leuke nieuwe producten t

Geplaatst op 08-03-2016
Nieuw dressoir

Nieuw dressoir

Zoals je ziet kan je op onze website vele verschillende meubels vinden. Onze Franse en Deense leveranciers hebben voor het aankomende jaar weer een geheel nieuwe collective samengesteld. Mooie trendy tafels, stoelen en dressoirs voor een aantrekkelijke prijs.

Geplaatst op 11-02-2016
Maak je inrichting compleet met een meubel uit de Morris collectie

Maak je inrichting compleet met een meubel uit de Morris collectie

Maxmeubels.nl is ruim twee jaar geleden begonnen met het importeren van teakhouten meubels. Op zich was dat allemaal niet zo spannend, maar sloophouten meubels van teak in combinatie met stalen poten maakte de meubellijn Morris meer dan uniek.

Geplaatst op 09-11-2015
Studentenkamer of woonkamer in retro style

Studentenkamer of woonkamer in retro style

Ga je studeren en voor het eerst op kamers. Hoe kan je dan met een minimaal budget je studentenkamer inrichten? Of hoe ga je je woonkamer inrichten als je net gaat samenwonen en jij en je partner alle twee van smaak verschillen?

Geplaatst op 29-09-2015
Gewoon glas of veiligheidsglas.

Gewoon glas of veiligheidsglas.

Een mooie salontafel met een glazen blad of een klein bijzettafeltje gemaakt van glas, in veel meubelen vind je glas terug. Glas vind je in meubelen niet zonder reden terug, glas maakt een meubel namelijk erg mooi om te zien, het geeft een elegante uitstraling. Niet alleen maakt glas je meubel mooie

Geplaatst op 13-03-2015
Woonaccessoires.

Woonaccessoires.

Woonaccessoires, de makkelijkste manier om je interieur een kleine, nieuwe boost te geven. Zelf ben ik dol op woonaccessoires en daarom wil ik vandaag de pagina ‘woonaccessoires’ op Maxmeubels er uit laten springen.

Geplaatst op 12-02-2015
Relaxstoelen.

Relaxstoelen.

Mensen werken hard en de druk ligt tegenwoordig erg hoog, daarom hebben mensen behoefte aan ontspanning wanneer zij thuiskomen van hun werk. Bij Maxmeubels wordt er gestreefd naar relaxstoelen die lekker compact zijn en toch ook erg lekker zitten, ook wordt er gestreefd naar relaxstoelen die er eleg

Geplaatst op 28-01-2015
Online kiezen van meubels is niet eng.

Online kiezen van meubels is niet eng.

Veel mensen vinden het lastig om nieuwe meubelen aan te schaffen, vaak zijn meubelen erg duur en moeten deze dus een flink aantal jaar mee om de kosten als ware af te lossen. Vaak vinden mensen het ook erg moeilijk om te kiezen, past het wel in mijn interieur?

Geplaatst op 18-12-2014
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0