Info voordat je bestelt

Bestellen en betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een bevestigingsmail en nemen wij telefonisch contact met je op om een afleverdatum af te spreken.

Bij betalen geldt: alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW.

Betalen kan middels iDEAL: veilig online betalen via je eigen bank (aangesloten zijn ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS bank, ASN) of bij aflevering middels contante betaling of PIN.

 

Veilige betaalomgeving
Wij maken gebruik van een streng beveiligde betalingsomgeving: SSL. Deze Payment Security staat garant voor een veilige afhandeling van je transacties. Deze beveiligde lijn kun je herkennen aan het slotje onderin je beeldscherm. Wanneer je betaling in goede orde ontvangen is, wordt je bestelling zo snel mogelijk verwerkt.

 

Verzend- en bezorgkosten 

De getoonde prijs in je winkelwagen is de totaalprijs exclusief verzendkosten. Je bestelling kan al bezorgd worden (binnen Nederland) vanaf € 4,99 via DPD (totaal bezorgkosten is afhankelijk van samenstelling en gewicht/omvang van uw order). Voor grotere hoeveelheden of grotere artikelen betaal je maximaal € 20,- (afhankelijk van formaat, samenstelling en gewicht). Het tarief wat voor uw bestelling geldt, toont als u gaat afrekenen. Voor verzending naar België worden geen extra vervoerskosten in rekening gebracht. Maxmeubels.nl laat haar bestellingen door externe logistieke partners in geheel Nederland en België bezorgen. 

Onze transporteurs leveren standaard (groot)meubels op de begane grond af. Voor verzending en bezorging van grootmeubels (bedden, kasten, tafels, stoelen en matrassen) buiten Nederland en België en de Waddeneilanden kunnen kosten in rekening worden gebracht. Dit zal altijd in overleg met jou plaatsvinden.

 

A) Bezorging op verdiepingen

Onze transporteurs leveren standaard (groot)meubels op de begane grond af.

 

B) Bezorging buiten Nederland en België

Voor bezorging buiten Nederland en België wordt een toeslag berekend bij bestellingen afhankelijk van het volume van de bestelde goederen. Hiervan wordt na bestelling aanvullend een offerte toegezonden. De extra transportkosten kunnen rechtstreeks aan de transporteur betaald worden.

 

C) Bezorging op Waddeneilanden

Levering van grootmeubels is standaard op het vaste land. Het vervoer van grootmeubels naar eilanden is op aanvraag.  Onze klantenservice zoekt dit graag voor je uit.

De extra transportkosten kunnen rechtstreeks aan de transporteur betaald worden.

 

Levertermijn en aflevering

Artikelen die voorradig zijn worden snel bij je thuis of op het door jouw opgegeven afleveradres bezorgd.

 

Indien u niet thuis bent?

Indien u op de overeengekomen leverdag of – tijdstip (u wordt door onze externe transportdienst van tevoren gebeld voor het maken van een bezorgafspraak, tenzij de producten per pakketdienst worden vervoerd) niet thuis bent, zullen afhankelijk van de situatie kosten voor herbezorging in rekening worden gebracht. Onze vervoerder maakt dan namelijk extra transportkosten in hoogte van € 51,35. U ontvangt van de transporteur dan een kwitantie voor de extra transportkosten.

 

Indien u aan de deur een bestelling annuleert?

Wanneer u in overleg met onze externe transporteur een bezorgafspraak heeft gemaakt en vervolgens bij aflevering de bestelling annuleert, dan zullen wij de kosten voor bezorging aan u doorbelasten. Deze kosten bedragen € 51,35. 


Alternatief bezorgadres
Tijdens het plaatsen van een bestelling is het mogelijk een alternatief bezorgadres in te vullen. Dit doe je bij ‘toevoegingen’. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen je bestelling bij de buren te laten bezorgen als je zelf niet thuis kunt zijn op het moment van levering.

 

Zichttermijn

Voor je bestelling(en) geldt een zichttermijn van 14 dagen, deze termijn gaat in op de eerst volgende dag na ontvangst. Ben je niet tevreden, neem dan contact met ons op. Wij gaan uiteraard meteen kijken hoe we je kunnen helpen en hoe we een gepaste oplossing kunnen vinden. Je kunt, voor zover redelijkerwijs mogelijk, alle bij Maxmeubels.nl gekochte artikelen compleet en in de originele staat binnen de zichttermijn retourneren, waarbij de kosten voor de retourzending voor je eigen rekening komen.


Vragen?
Mocht u nog vragen hebben, zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot en met 17.00 uur, te bereiken op tel nr. +31(0)88-122 5000 of stuur een e-mail via het contactformulier.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0