Terug naar overzicht

Is een relaxstoel oubollig

Geplaatst op 16-11-2016
Is een relaxstoel oubollig

Is een relaxstoel oubollig? Deze vraag stelden wij ons zelf nadat een leverancier van ons aangaf dat hij het vreemd vond dat een trendy woonwinkel site relaxstoelen aanbiedt. Tsja, wat is de de definitie van oubollig?


Is een relaxstoel oubollig? Deze vraag stelden wij ons zelf nadat een leverancier van ons aangaf dat hij het vreemd vond dat een trendy woonwinkel site relaxstoelen aanbiedt. Tsja, wat is de de definitie van oubollig? Oubollig staat synoniem voor ouderwets. De meeste mensen associëren een relaxstoel bij het woord ouderdom, en dan met name wanneer het lichaam gebreken gaat vertonen. Vroeger werd de relaxstoel, of ook wel sta-op-stoel genoemd, gemaakt om mensen die gebreken aan het lichaam hebben te helpen uit de stoel te komen. Perfecte stoelen die je op verschillende manieren kon/kan verstellen. Maar eerlijk is eerlijk, deze stoelen zagen er niet heel trendy uit.

 

De fabrikanten van deze relaxfauteuils hebben dit ook gesignaleerd en hebben daar de afgelopen jaren direct actie op ondernomen. De basis van deze stoelen, het verstellen van de rugzitting en eventuele kantelzones, is hetzelfde gebleven. De grote verandering heeft plaatsgevonden in het design. Niet alleen qua vorm, maar ook zeer zeker qua stof en kleur van de stoelen. Wat te denken van de relaxstoel Aura of de relaxfauteuil Kiwi. Stuk voor stuk mooie, handige en bovenal betaalbare stoelen.

 

In het assortiment van Maxmeubels.nl hebben we een ruim assortiment relaxstoelen voor een betaalbare prijs. Mooie en trendy stoelen die in elk interieur past, zowel bij jong als oud. Wist je dat we al een relaxstoel vanaf € 199,00 direct uit voorraad kunnen leveren. Hoezo oubollig?

 

 

   Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0