Kasten

Het milieu moet volgens Maxmeubels.nl geen schade ondervinden van ons woongenot. Bijna alle teakhouten meubelen in het assortiment zijn gemaakt van eerste kwaliteit, duurzaam teakhout en met de hand gemaakt! Wil je ook bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor goed en verantwoord teakhout voor een scherpe prijs. Er worden je hier veel verschillende kasten aangeboden, zoals ladekasten, schoenenkasten, boekenkasten, vitrinekasten, wandkasten, buffetkasten, tv meubels en dressoirs. De ladekasten zijn in ieder huishouden onmisbaar, spullen opruimen of bewaren, de ladekast is een perfecte oplossing. Er is een ruim aanbod voor ladekasten en daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan brocante, design of trendy kasten. Ze zijn allemaal geschikt voor woon- en slaapkamers. Maar wat dacht je van een schoenenkast? Een groot gezin, iedereen twee paar schoenen, waar laat je de schoenen? Inderdaad in de schoenenkast. Iedereen kan een eigen lade nemen, want de schoenenkasten bevatten drie, vier of vijf lades!

Populaire producten

  • Tenzo Tenzo Patch tv meubel wit en eiken

    Tenzo Patch tv meubel wit en eiken

      € 799,-
     

Nog meer kasten...

De boekenkasten, prachtig en zeer geschikt voor mensen die van lezen en boeken verzamelen houden. De mooie houten boekenkasten zijn uit voorraad leverbaar dus zorg dat je je boeken netjes op kunt bergen en plaats een bestelling die je snel in huis hebt. Wat vind jij van de vitrinekast? Dankzij de mooie en robuuste uitstraling past ze in ieder interieur. Maar er zijn ook nog meer andere kasten te koop, zoals de wandkasten die leverbaar zijn in verschillende soorten en maten en de buffetkasten die kunnen dienen als echte eyecatcher. Er zijn ook tv meubels te koop. Veel eigentijdse kasten waar je zeker jouw lievelingskast bij ziet staan. Maar wanneer je liever voor een teakhouten dressoir kiest, kan dat natuurlijk ook! Zorg er voor dat je het hele assortiment hebt bekeken, zodat je jouw keuze kunt maken! Ook voor inspiratie is het belangrijk om het prachtige aanbod aan kasten op je gemak te bekijken.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0