Gerecycled teakhout

Producten gemaakt van oud gerecycled hout, voornamelijk teak zijn immens populair, wie had gedacht dat recyclen zo in de mode kon komen? Ik niet, en toch is het echt waar. De producten die onder de naam Morris bekend staan, ook wel de Morris collectie genoemd zijn immens populair, maar wat moet ik me voorstellen bij gerecycled hout? Een vraag waar ik in dit artikel antwoord op zal proberen te geven. 

 

Laat ik beginnen met te vertellen dat Morris meubels er in veel verschillende soorten en maten zijn, op deze manier is er voor ieder wat wils en dat vinden we belangrijk! Mocht u de collectie van Morris nou net zo leuk vinden als ik? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want er is genoeg!

 

De meubels uit de Morris collectie zijn voornamelijk gemaakt van teakhout. Teakhout is oorspronkelijk een houtsoort uit Zuidoost-Azië, vroeger werd dit hout gebruikt voor huizen en fabrieken in Zuidoost-Azië. Tegenwoordig worden veel van deze oude huizen en fabrieken gesloopt en hier worden dus de sloophouten meubels van gemaakt. Het hout, wat afkomstig is uit deze oude huizen en fabrieken is dus erg oud en hierdoor is dus geen enkele plank hetzelfde! Nadat de huizen en fabrieken zijn gesloopt wordt het hout in Indonesië behandeld en tot meubels gemaakt en vanuit Indonesië worden de meubels naar Nederland geïmporteerd. 

 

Doordat geen enkele plank hetzelfde is krijgen de meubels een speels uiterlijk, maar tegelijkertijd zijn de meubels ook erg warm, dit door het gebruik van teak hout, deze houtsoort geeft erg veel warmte. De meubels geven een speelse, maar warme sfeer en hierdoor heeft u nog meer het gevoel echt thuis te zijn! 

 

Mocht u de Morris collectie nou net zo gaaf vinden als ik, maar woont u lekker knus en bent u bang dat het niet gaat passen? Geen zorgen, veel verschillende meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus ook de wat kleinere maten! Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een product geheel naar eigen wens te bestellen, u neemt dan contact op met één van onze medewerkers en overlegt de mogelijkheden en dan kijken wij wat wij voor u kunnen doen! 

 

De producten uit de Morris collectie zijn geheel eigentijds en bovendien gerecycled, op deze manier helpt u mee de wereld door te geven en bovendien is ieder product verschillend en hierdoor heeft ieder product een eigen en unieke uitstraling. Mocht u nou nieuwsgierig zijn naar ons assortiment aan Morris producten, neem snel hier een kijkje! 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0