Steigerhout

Uitstraling

Onze fabrikant vervaardigt de meubels van gebruikt steigerhout en andere houtsoorten. De keuze voor steigerhout is vanzelfsprekend: een no-nonsense, zeer robuust en karaktervol materiaal. Door de prachtige rustieke uitstraling van het hout laat het zich uitstekend combineren met zowel een klassiek als een modern interieur. Steigerhout is uitgebreid in het nieuws als dé nieuwe trend voor de komende jaren!

 

Voor binnen en buiten

Meubels van steigerhout zijn, door het specifieke houtsoort, uitermate geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

Milieuvriendelijk

Het door ons gebruikte steigerhout legt geen lange weg af vanuit milieubelastende plantages. Het hout wordt door ons rechtstreeks ingekocht vanaf de bouw, waar het gebruikt is als loopplanken op bouwsteigers. Het specifieke stoere en doorleefde uiterlijk kan alleen op deze manier worden gewaarborgd. Voor uw meubel hoeft geen nieuw hout te worden gebruikt. U levert een bijdrage aan een beter milieu!

 

Onderhoud

Steigerhouten meubels vergen binnenshuis geen onderhoud. U kunt uw meubels gerust na enige tijd van een andere kleur voorzien. U kunt een door ons geleverd steigerhouten gerust alle seizoenen buiten laten staan, zij het op een geventileerde plaats. Wel kan de kleur licht grijzer worden door de zon. U kunt na enige tijd de meubels schoon schrobben of licht opschuren. Hierdoor krijgt u de originele kleur weer terug.

 

Kwaliteitskenmerken

U herkent een zorgvuldig vervaardigd kwaliteitsmeubel aan haar kwaliteit en zorgvuldige afwerking. Om aan het specifieke uiterlijk en uw eisen te kunnen voldoen worden al onze meubels standaard volgens een aantal kwaliteitskenmerken geproduceerd:

•Volledig handwerk (door eigen medewerkers)

•Bandgeschuurd (afwerking is handgeschuurd)

•Meubelgeleiders (nylon)

•Kwaliteitsinspectie

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0