Omruilgarantie

Prijsstelling Maxmeubels.nl

Je ziet het: Maxmeubels.nl heeft een scherpe prijsstelling. Deze prijsstelling kunnen wij onder andere hanteren omdat Maxmeubels.nl ervoor heeft gekozen geen showrooms te openen in het land waardoor diverse, daarmee gepaard gaande kosten, niet doorberekend hoeven te worden aan de consument. Daarnaast heeft Maxbedden sinds de oprichting in 2008 een uitstekende band opgebouwd met haar fabrikanten en leveranciers waar het gaat om inkoopsprijzen, leveringen en vervoerskosten.   

Download retourbon | Formulier voor herroeping

 

Omruilgarantie

Onze omruilgarantie houdt het volgende in: bij aflevering van je bestelling betaal je uiteraard het aan jou geleverde. Je mag het geleverde echter wel binnen 14 dagen omruilen tegen een ander product.

Tevens heb je, als consument, ook de mogelijkheid je gedurende 14 dagen (met ingang van leverdatum) te beroepen op het*herroepingsrecht consument. Dit houdt in, dat je het gekochte (met een opzegtermijn van 14 dagen) zonder opgave van reden kunt retourneren. Voor omruilen of retourneren geldt dat de goederen in dezelfde doos of plastic zak gestopt dient te worden als waar je het uit hebt gehaald.

 

*Herroepingsrecht consument

Een van de belangrijkste bepalingen in de nieuwe wet is het herroepingsrecht van de consument. Omdat de consument vooraf veelal geen mogelijkheid heeft het product in het echt te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'bedenktijd' van veertien kalenderdagen te gunnen, waarbinnen deze het product zonder opgaaf van redenen kan retourneren, of in het geval van een dienst, de overeenkomst kan ontbinden.

Het is de leverancier verboden hiervoor kosten in rekening te brengen anders dan de verzendkosten van de retourzending. De termijn van veertien kalenderdagen begint te lopen na de dag dat het goed geleverd is, of in geval van dienstverlening, bij het sluiten van de overeenkomst. Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, dan kun je contact opnemen via e-mail of telefoon en aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Wij sturen je dan per e-mail een retourformulier wat je zo volledig mogelijk in moet vullen en aan ons retour moet sturen. Uiteraard mag je het product ook zelf terugsturen of afgeven. Voor omruilen of retourneren geldt dat de goederen in dezelfde doos of plastic zak gestopt dient te worden als waar je het uit hebt gehaald.

 

Na aanmelding voor retour zenden heb je veertien dagen de tijd op het product retour te zenden. Maxmeubels.nl hanteert een terugbetalingstermijn van uiterlijk 14 dagen na ontbinding koop. Het product dient in een zo origineel mogelijke staat teruggezonden te worden en verpakt in de originele verpakking, indien dit mogelijk is. Wanneer wij het product retour hebben ontvangen en het geretourneerde absoluut geen gebruikerssporen vertoont anders dan noodzakelijk, betalen wij vervolgens binnen 8 dagen de eventueel al ontvangen gelden aan je retour. Indien Maxmeubels.nl zelf de goederen dient op te halen, dan brengen wij conform de Europese wetgeving voor Webshops, de werkelijke kosten van retourhalen in rekening. Deze kosten bedragen € 55,00 bij 1 artikel. Voor meerdere artikelen wordt er € 5,- extra per artikel in rekening gebracht. Deze tarieven gelden voor Nederland. Voor retour halen in Belgie bedragen de kosten € 75,00. Voor artikelen die per DHL of DPD bezorgd zijn brengen wij € 6,50 retourkosten per pakket in rekening. Zodra wij het artikel hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag na aftrek van de retourneringskosten binnen een week terug op uw rekening.

 

Een tafel, kast, stoel of bank online aanbieden is iets wat iedereen kan. Zorgdragen voor een correcte bezorging, service én goede kwaliteit is echter een vak apart. De medewerkers van Maxmeubels.nl zijn daarin gespecialiseerd. We houden van een persoonlijke benadering. En dat heeft zijn voordelen. Een lagere prijs, bezorging aan huis en de mogelijkheid tot achteraf betalen. Kortom, een mooie salontafel, trendy kast of kleurige eetkamerstoel bestel je op Maxmeubels.nl! 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0