Terug naar overzicht

Richt je huis in met Woodman meubels

Geplaatst op 08-05-2017
Richt je huis in met Woodman meubels

Wanneer jij je huis (opnieuw) gaat inrichten, dan weet je dat daar over het algemeen veel kosten bij komen kijken. Vaak begint het met een nieuwe vloer en het opnieuw behangen of verven van de muren. En wanneer die basis klaar is, dan wordt er vormgegeven aan de inrichting.


Wanneer jij je huis (opnieuw) gaat inrichten, dan weet je dat daar over het algemeen veel kosten bij komen kijken. Vaak begint het met een nieuwe vloer en het opnieuw behangen of verven van de muren. En wanneer die basis klaar is, dan wordt er vormgegeven aan de inrichting. De meeste mensen hebben in gedachten dan al helemaal de ruimte ingericht.

 

Maar o zo vaak worden die gedachten weer tenietgedaan omdat je net weer dat ene leuke meubelstuk hebt gezien. In de ene hoek een mooie stoel, tegen de muur een prachtige kast en de bank zetten we overdwars…..of zullen we de bank toch maar tegen de muur zetten en kiezen voor een leuk ladekastje? Je herkent het vast wel.

 

Bij ons is het niet anders. Wanneer wij meubelbeurzen en leveranciers gaan bezoeken, dan komen we steevast terug met honderden ideeën. Zijn we ontzettend enthousiast over de nieuwe collectie kasten met retro uitstraling, die ene Scandinavische stoel of die tafel met een natuurlijk ogend design. Want laten we wel wezen, er zijn momenteel ontzettend veel mooie en betaalbare meubels te verkrijgen.

 

Tijdens ons laatste bezoek aan de meubelbeurs in Brussel kwamen wij in contact met de designers van het meubelmerk Woodman. Een meubelbedrijf uit Estland die van natuurlijke materialen ontzettend mooie en trendy buro’s, kasten, tafels en stoelen maakt. En dat ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs. Onze inkopers zagen het bureau de Sonneblick Desk en waren op slag verliefd. Een mooi stijlvol bureau voorzien van frisse kleuren. Vanachter dat buro zagen zij zichzelf al gemakkelijk de contacten leggen met meerdere meubelfabrikanten.

 

Woodman maakt prachtige designmeubels voor kantoor en woonkamer. Bij het zien van de dressoirs en kasten van Woodman kan je niets anders doen dan ons gelijk geven dat deze meubels ontzettend mooi zijn. Ze passen vrijwel in elk interieur.

 

Nog zo’n leuk meubelstuk zien? Wat dacht je van de Soutbury roomdivider. Met deze boekenkast kan je op een speelse manie je boeken en favoriete spulletjes opbergen en uitstallen. Deze witte kast heeft 7 speels ingedeelde vakken. 2 van deze vakken (links boven en rechts achter) zijn dicht aan de achterkant, de andere vakken zijn open. De voorzijde van de kast is voorzien van eiken fineer. Hierdoor komen de speelse vormen van de kast nog beter uit. Doordat deze kast op wieltjes staat, is die ook nog een makkelijk te verplaatsen. Perfect als je niet weet hoe en op welke wijze je je kamer wenst in te richten. Wil je zien wat we nog meer hebben aan Woodman meubelen, klik dan op de volgende link: https://www.maxmeubels.nl/merken/woodman/Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0