Fauteuils in allerlei soorten en maten

(2)

Welke relaxstoel gaat het worden?

Als je zin hebt om na je werk iedere dag even een momentje voor jezelf te hebben, kan dat nu geregeld worden. Je kunt hier nu namelijk het ruime assortiment aan fauteuils bekijken en jouw keuze maken. Moet je je eens voorstellen, de hele dag buiten de deur gewerkt en dan kom je thuis, even een relaxmomentje is dan wel zo prettig. De bank gebruik je liever in de latere uren om tv te kijken of om heerlijk languit op te liggen en de fauteuil is de ideale oplossing als je de post wilt lezen een kop koffie wilt drinken enz. een paar minuten voor jezelf, even opladen en dan kun je er weer tegenaan. De fauteuil is erg uitnodigend en zorgt er voor dat jij echt gaat relaxen. Kies daarom een fauteuil of een relaxstoel bij Maxmeubels.nl en zeker weten dat je deze momenten gaat waarderen en er zelfs naar uit zult kijken.

 • Tenzo Relaxstoel Joey groen

  Relaxstoel Joey groen

    € 239,-
   
 • Tenzo Relaxstoel Joey grijs

  Relaxstoel Joey grijs

    € 239,-
   

Wat is een fauteuil

De fauteuil vindt zijn oorsprong in de 17e eeuw. Het is van origine een luxe Franse stoel welke niet zo hoog is en waar je heerlijk in kan wegzakken. In een fauteuil, niet te verwarren met een relaxstoel, dien je niet rechtop te zitten maar juist heerlijk onder uitgezakt te genieten en te relaxen. Het kenmerk van de fauteuil is dat deze gemaakt werd van fraai houtsnijwerk in combinatie met open armleuningen. Voorts zijn bij deze stoelen de zitting en rugleuning gestoffeerd. In de afgelopen jaren is de stoel uiteraard veranderd, maar het gegeven dat je in luxe moet kunnen genieten van een stoel is gebleven.

 

Fauteuils in alle soorten en maten

Het is je vast al opgevallen dat we veel verschillende fauteuils presenteren. We kennen de stoelen voor één persoon, maar de laatste jaren zie je ook steeds vaker de zetels waar je met zijn tweeën op kunt zitten. Deze noemen ze ook wel loveseats. Samen met je partner in een grote stoel zitten, wie wil dat niet. De fauteuil Alfred is zo’n stoel waarop je met zijn tweeën heerlijk kan chillen. Ook zijn er relax fauteuils die eigenlijk precies omschrijven wat voor doel zij dienen. Er zijn ontzettend veel verschillende luxe stoelen. Bij Maxmeubels hebben we ze in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen. Een gestoffeerde relaxstoel van eco-leder of linnen, het kan allemaal. Of wat dacht je van de moderne relaxstoel waarbij het potenstelsel is gemaakt van aluminium.

 

Maak je interieur compleet met een betaalbare fauteuil

Die heerlijke stoel is een must voor je huis en voor jezelf. Daarnaast is het design of uiterlijk van de stoel net zo belangrijk. Met andere woorden, je stoel moet passen bij je bank of andere meubelstukken. En het zou helemaal fijn zijn als je je fauteuil ook nog eens voor een goedkope prijs zou kunnen kopen. Dat is allemaal mogelijk bij ons. We zouden dan ook zeggen: droom, kijk en bestel online je betaalbare fauteuil. Vervul je wens en geniet.

Klassiek, modern, trendy of romantisch. Bij Maxmeubels.nl vind je een brede collectie fauteuils in diverse modellen.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0