Bartafels: keukentafels en partytafels

(17)

Hoewel bartafels niet meer zijn weg te denken op feesten en partijen, worden ze ook voor heel ander gebruik ingezet. Bij een bartafel denken we namelijk al lang niet meer aan een morsig, kunststof tafelblad dat op een wiebelig, inklapbaar potenstel nog net een paar glazen bier kan houden maar in geen geval een op ellenbogen leunende feestganger.

 • Gautier Eettafel Chloe

  Eettafel Chloe

    € 199,-
   
 • Gautier Bartafel Exit

  Bartafel Exit

    € 199,-
   
 • Gautier Bartafel Exit Oak

  Bartafel Exit Oak

    € 199,-
   
 • Gautier Bartafel Boston grijs

  Bartafel Boston grijs

    € 419,-
   
 • Gautier Barmeubel Boston grijs

  Barmeubel Boston grijs

    € 419,-
   
 • Tenzo Tenzo Chill Bartafel wit

  Tenzo Chill Bartafel wit

    € 289,-
   
 • Tenzo Tenzo Chill Bartafel wit 70

  Tenzo Chill Bartafel wit 70

    € 249,-
   
 • Tenzo Tenzo Bess bartafel wit

  Tenzo Bess bartafel wit

    € 309,-
   
 • Tenzo Tenzo Bess bartafel wit 105 cm

  Tenzo Bess bartafel wit 105 cm

    € 319,-
   
 • Tenzo Tenzo Flow bartafel

  Tenzo Flow bartafel

    € 189,-
   
 • Tenzo Tenzo bartafel Bar 80 cm hoog

  Tenzo bartafel Bar 80 cm hoog

    € 189,-
   
 • Tenzo Tenzo bartafel Bar 80 cm

  Tenzo bartafel Bar 80 cm

    € 189,-
   
 • Woodman NewEst Mini Bar

  NewEst Mini Bar

    € 389,-
   
 • Woodman NewEst Mini Bar zwart

  NewEst Mini Bar zwart

    € 409,-
   
 • Interlink SAS Bartafel Filamento

  Bartafel Filamento

    € 289,-
   
 • Interlink SAS Bartafel Palazzi

  Bartafel Palazzi

    € 269,-
   
 • Demeyere Bartafelset Kool

  Bartafelset Kool

    € 149,-
   

De huidige bartafels hebben een moderne opmars gemaakt. De typerende hoge tafels zijn vandaag de dag in diverse afmetingen te koop: rond, vierkant of rechthoekig en worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen als glas en metaal maar ook grenen en vooral teakhouten bartafels zijn veel verkochte exemplaren. In combinatie met een set mooie barkrukken kan een zit en/of sta ruimte er vaak verrassend anders mee ingericht worden. Het is dan ook niet vreemd, dat we dit type tafel tegenwoordig vaak tegenkomen in woonkamers en keukens.

Bartafels kunt op maat laten maken en zijn soms ook te koop bij tuincentra of bouwmarkten. Het aantal aankopen via internet is de laatste jaren echter enorm toegenomen. De keuze is groot en het vergelijken van diverse modellen is natuurlijk eenvoudiger en veel comfortabeler in eigen huis vanachter eigen computer.

Niet alleen in horecagelegenheden maar juist ook in privesferen kan een bartafel teakhout uitstekend van pas komen. Daar, waar het betere buitenleven gevierd kan worden, is een bartafel teak van absolute meerwaarde. Ga naar buiten! Leef het leven met deze schitterende bartafel die, al dan niet voorzien van (bar)krukjes, een ideale plek biedt om lekker te zitten, te praten, te eten, te drinken, voetbal op televisie te kijken, te spelen en te zijn! Logischerwijs is ook binnenshuis een plekje te vinden voor een dergelijk meubelstuk, bekijkt u de modellen tafels van Maxmeubels maar eens.

Er is een kleiner en een groter model verkrijgbaar, beide vervaardigd van massief, geborsteld, oud teakhout waardoor het natuurlijke karakter volledig tot haar recht komt. De bartafels zijn zowel los te bestellen als in combinatie met barkrukken. Ook de barkrukken zijn gemaakt van teakhout en hoewel optioneel, maken ze het geheel helemaal af. Mede ook, omdat een barkrukje natuurlijk ook elders makkelijk bij te schuiven is of kan dienen als klein, extra bijzettafeltje. Koop een bartafel en maak het uzelf, uw kinderen en uw vrienden helemaal naar het zin!

U hoort gelijk Oostenrijkse volksmuziek? U krijgt direct behoefte uw koelkast te checken? Dat kan! Het heeft ook iets gezelligs. Iets sfeervols. Iets feestelijks.. ook als er eigenlijk niets te vieren is: een bartafel! Bartafels zijn er in diverse maten en worden veelal gemaakt van hout maar er zijn ook talloze modellen verkrijgbaar in glasuitvoering, aluminium of hoogglans gelakt hout. Een puur teakhouten bartafel is natuurlijk het summum. Daarmee scoort u letterlijk en figuurlijk een brok kwaliteit en functionaliteit. Een teakhouten bartafel met een ruw en geleefd uiterlijk nodigt uit om aan te komen zitten. En niet alleen om bier te drinken! Een bartafel wordt ook wel een biertafel genoemd en is een fraai stukje degelijk vakmanschap dat tegen een stootje kan.

Teakhouten en steigerhouten bartafels worden steeds populairder. Een teakhouten bartafel heeft een robuust en stoer uiterlijk, door de uitstraling van het natuurlijke teakhout, past een teakhouten bartafel in ieder interieur
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2022 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0