Sidetables van duurzaam sloophout

(12)

Een sidetable kan een kamer helemaal opfleuren. Met deze wandtafels maak je de kamer of hal echt af. Behalve dat je met een sidetable uitstekend kan decoreren, zijn het ook nog eens handige tafels met opbergruimte. Wij hebben een ruim assortiment sidetables (teakhout, steigerplank, sloophout) die zijn te gebruiken in verschillende interieurs. De hedendaagse creatieve interieurstylist ziet ongetwijfeld de mogelijkheden.

 • Scandonia Sidetable Santiago

  Sidetable Santiago

    € 119,-
   
 • Vipack Amori kaptafel

  Amori kaptafel

    € 249,-
   
 • Scandonia Sidetable Stanley wit

  Sidetable Stanley wit

    € 119,-
   
 • Scandonia Sidetable Santiago zwart

  Sidetable Santiago zwart

    € 89,-
   
 • Woodman Sidetable Cube eiken

  Sidetable Cube eiken

    € 249,-
   
 • Woodman Sidetable Cube zwart

  Sidetable Cube zwart

    € 249,-
   
 • Scandonia Sidetable Ketrin

  Sidetable Ketrin

    € 149,-
   
 • Scandonia Sidetable Ketrin zwart

  Sidetable Ketrin zwart

    € 169,-
   
 • Woodman Bureau Console

  Bureau Console

    € 269,-
   
 • Woodman Sidetable Cee

  Sidetable Cee

    € 199,-
   
 • Woodman Sidetable Blanco

  Sidetable Blanco

    € 359,-
   
 • Woodman Sidetable Blanco smal

  Sidetable Blanco smal

    € 229,-
   

Wanneer een wandtafel dan ook nog eens vervaardigd is van natuurlijk teak of sloophout met een metalen afwerking, is het plaatje simpelweg compleet.

U kunt een sidetable in een hoog model bestellen maar ook een lager model kopen. De mogelijkheden met dergelijke tafeltjes is veelzijdig. Ze zijn handzaam, daardoor makkelijk te verplaatsen en u kunt er eigenlijk veel meer op etaleren dan alleen potten met planten en vazen met bloemen. Wat te denken van een kaarsencompositie in verschillende kleuren en maten op een mooie schaal? Of meerdere fotolijstjes met foto's van dierbaren? Of misschien bent u wel de trotse bezitter van mooi beeldje dat een geheel eigen plaatsje mag hebben of hebben de kinderen een vissenkom die meer in het zicht gezet mag worden? Er zijn vele andere decoratiemogelijkheden te bedenken maar de inventieve klant krijgt spontaan zelf ingevingen bij het zien van een dergelijk meubelstuk in de online shop! Want een plantentafel kopen betekent een charmant bijzetmeubel kopen dat eenvoudig in uw inrichting geintegreerd kan worden! Kijkt u rustig rond in onze webshop en voedt uw eigen ideeen.

Sidetables of wandatafels zijn te kust en te keur te koop. In verschillende soorten en maten en uiteraard ook gemaakt van uiteenlopende materialen: van kunststof tot plastic en van bamboe tot steen. Maar bovenal zijn wij trots op onze collectie sloophouten sidetables. Door de strakke vormgeving passen deze modellen uitstekend in zowel een landelijk, klassiek als trendy interieur!

Plantentafels worden tegenwoordig echt niet meer alleen gebruikt om planten goed tot hun recht te laten komen. De mogelijkheden om eindeloos te variëren met alle mogelijk denkbare decoraties is legio. Zo kunnen pantentafeltjes bijvoorbeeld ook prima dienst doen als nachtkastje.
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0