Terug naar overzicht

Woontrends in oktober

Geplaatst op 09-10-2017
Woontrends in oktober

Oktober is de woonmaand van het jaar. Waarom? Dat is een hele goede vraag waar wij niet direct een antwoord op kunnen geven. Wat we wel weten is dat elke maand, nee elke dag, bij Maxmeubels in het teken staat van meubels en woonitems.


We kunnen niet ontkennen dat in de maand oktober over het algemeen de nieuwste producten en trends op home & living gebied worden gepresenteerd. Het is de tijd om goede ideeën op te doen. Sla een willekeurig woonmagazine open en je zal zien wat de trendy kleuren en producten zijn. Onze leveranciers spelen hier handig op in zodat wij de nieuwste meubelstukken via onze site aan jou kunnen laten zien.

 

Nieuwe trends zijn leuk, maar wij vinden bovenal dat je je lekker dient te voelen in je eigen wooninterieur. Jouw woonstijl bepaal jezelf. Trendy woonitems zijn leuk, maar wellicht kies je eerder voor meer comfort. Op de site van Maxmeubels.nl vind jij ook de nieuwste producten. Het grote voordeel is dat je niet urenlang hoeft te slenteren over de oneindige meubelboulevards en dat je rekening dient te houden met levertijden van 8-10 werkweken. Vanuit je luie stoel kan je rustig kijken, vergelijken en online bestellen.

 

 

Nieuwe collectie Tenzo meubels

Sinds jaar en dag hebben wij het meubelmerk Tenzo in onze collectie. Deze Zweedse meubelmaker maakt prachtige design meubels voor een betaalbare prijs. Zo hebben zij trendy wandkasten, retro tafels en prachtige tv-meubels voor dit najaar samengesteld. Meubels die in elk interieur passen.  Ons motto is dan ook: Maak van jouw huis jouw huis met de trendy meubels van Tenzo.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0