Terug naar overzicht

Woood collectie, een goed voornemen

Geplaatst op 11-01-2017
Woood collectie, een goed voornemen

Goede voornemens, wie doet er niet aan? Eigenlijk heeft iedereen bij het opstaan wel een goed voornemen. De goede voornemens worden vaak nog eens verstrekt wanneer een nieuw jaar begint. Een schone lei, lege agenda en van vooraf aan weer beginnen.


Goede voornemens, wie doet er niet aan? Eigenlijk heeft iedereen bij het opstaan wel een goed voornemen. De goede voornemens worden vaak nog eens verstrekt wanneer een nieuw jaar begint. Een schone lei, lege agenda en van vooraf aan weer beginnen. Vanuit Maxmeubels hebben wij ook een aantal goede voornemens voor 2017 gedefinieerd. Ons belangrijkste voornemen is dat we ons assortiment willen uitbreiden met mooie producten en merken. En dat gaat eigenlijk al best goed. Sinds begin dit jaar voeren we het merk Woood.

 

De Woood collectie ( ja je leest het goed, het wordt met 3 o’s geschreven) is een Nederlands merk welke grotendeels ook in Nederland wordt geproduceerd. Van bureaus tot tafels en van kasten tot stoelen. Veel trendy producten met een industriële look al dan niet voorzien van zachte stoffen die uitstekend passen in je interieur. Wat te denken van de Halifax fauteuil of Nora eetbank. Stuk voor stuk mooie design meubelen voor een hele betaalbare prijs.

 

  

 

 

Naast meubels heeft Woood ook nog eens een hele mooie collectie decoratie artikelen. De makers van de Woood collectie staan bekend om het duurzaam ondernemen. Dat zie je terug in alle producten. Veel meubels zijn gemaakt van massief grenen of eiken en voorzien van een FSC keurmerk. De meeste meubels dien je thuis nog te monteren. Ze zijn zo verpakt en voorgemonteerd dat het in elkaar zetten geen enkel probleem. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van een leuk en betaalbaar Woood meubelstuk. En als we je nog een tip mogen geven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

 Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxmeubels.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0